Beschrijving

De Universiteit Gent doet onderzoek naar de motiverende stijl van sportcoaches en -ouders. In het kader van dit onderzoek zijn we op zoek naar ouders van jeugdsporters die bereid zijn enkele vragenlijsten in te vullen. Alle bekomen resultaten zullen vertrouwelijk behandeld worden en uitsluitend voor wetenschappelijk onderzoek gebruikt worden.

Aan het begin van de vragenlijst krijgt u een persoonlijke code die u kan gebruiken na het onderbreken van de vragenlijst om opnieuw in te loggen en de resterende vragen op een later tijdstip te beantwoorden.

Later in de vragenlijst zal gevraagd worden om de code van de coach, die u gekregen heeft van de coach van uw kind, te noteren in het daarvoor voorziene vak. Dit laat ons immers toe om de gegevens van u en de coach aan elkaar te koppelen. Als alles goed is, dan heeft u deze code van de coach reeds ontvangen. Indien niet, vragen wij u de coach te contacteren. Bij verlies van de code, of meer informatie over het onderzoek, kunt u contact opnemen met de onderzoekers via Sofie.Morbee@Ugent.be (09 264 86 82). 

 

Privacy - Cookies